• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

Alte produse sublimabile

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 65 in 7 pagini
Pagini:1 2 3 4 5 6 >
Agrafa pentru ecuson
Agrafa pentru ecuson cu banda adeziva pe verso. Dimensiuni : 8 x 38 mm.
Bloc acrilic sublimabil - dreptunghiular
Bloc acrilic dreptunghiular, sublimabil pentru diferite ocazii. Calitatea foarte buna a sticlei acrilice ajuta la un print deosebit de clar si contrast puternic. Dimensiuni : 152 x 203 x 20 cm.
Bloc acrilic sublimabil - rotund
Bloc acrilic rotund, sublimabil pentru diferite ocazii. Calitatea foarte buna a sticlei acrilice ajuta la un print deosebit de clar si contrast puternic. Dimensiuni : ø 152 x 25 mm.
Bloc acrilic sublimabil - semi-rotund cu ceas
Bloc acrilic semi-rotund cu ceas electronic, sublimabil, pentru diferite ocazii. Calitatea foarte buna a sticlei acrilice ajuta la un print deosebit de clar si contrast puternic. Dimensiuni : 76 x 102 x 25 cm.
Bloc acrilic sublimabil cu stand
Bloc acrilic cu stand, sublimabil pentru diferite ocazii. Calitatea foarte buna a sticlei acrilice ajuta la un print deosebit de clar si contrast puternic. Dimensiuni : 168 x 178 x 50 cm.
Bloc acrilic sublimabil cu suport
Bloc acrilic cu suport, sublimabil pentru diferite ocazii. Calitatea foarte buna a sticlei acrilice ajuta la un print deosebit de clar si contrast puternic. Dimensiuni : 178 x 128 x 15 cm.
Bratara argintata cu inima
O bratara personalizata poate fi un cadou unic si deosebit pentru orice ocazie speciala. Dimensiuni : Bratara : 20 cm lungime. Inima : 2 cm.
Breloc aluminiu dreptunghiular
Breloc aluminiu dreptunghiular sublimabil pe ambele fete. Este ideal pentru imagini preţuite de orice natură, inclusiv fotografii color, premii, suveniruri. Dimensiuni : 57 x 40 mm.
Breloc aluminiu oval
Breloc aluminiu oval sublimabil pe ambele fete. Este ideal pentru imagini preţuite de orice natură, inclusiv fotografii color, premii, suveniruri. Dimensiuni : 63.5 x 33.78 mm.
Breloc auriu sublimabil
Cadourile trezesc amintiri iar amintirile trebuie sa nu le uitam, ba chiar, sa le avem cu noi tot timpul: in posete sau in buzunare. Un cadou ideal de Valentine's Day. Poate fi folosit si ca pandativ. Dimensiuni : 2.5 x 3 cm.
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 65 in 7 pagini
Pagini:1 2 3 4 5 6 >