• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

Folii decorative

Rezultatele 11 - 20 din aproximativ 14 in 2 pagini
Pagini:< 1 2
Sablat Frosted
Noile folii Reflectiv Sablat Frosted transformă sticla transparentă în mată, permițându-vă să vă protejați de privirele curioşilor lăsând însă lumina să intre în încăpere. Foliile se decupează cu ajutorul oricărui cutter plotter, fiind foarte uşor de aplicat pe orice suprafaţă transparentă: ferestrele clădirilor, compartimentări de birouri, obiecte pentru decoraţiuni din sticlă, uşi, etc. Grosime : 80 microni. Durabilitate : 10 ani pentru foliile aplicate la interior. Tip adeziv : acrilic, monomeric. Numar culori : 5 culori(gri, alb, roz, verde, albastru). Recomandat a se aplica in decorarea vitrinelor de magazin, spitalelor, scolilor, atelierelor, etc. Dimensiuni : - lungime : 2.50 m, latime : 1.22 m. - lungime : 10.00 m, latime : 1.22 m. - lungime : 50.00 m, latime : 1.22 m.
Scotchcal 5525 SE sablat
Folia vinilică autoadezivă de înaltă performanţă 3M Scotchcal 5525 SE, imitaţie sticlă sablată, cu aspect prăfuit sau nisipos, este special concepută pentru decuparea pe cutter plotter. Culoarea foliei este uniformă, atât în lumina reflectată cât şi în cea transmisă, strălucirea suprafaţei fiind redusă pentru a înlătura reflexia luminii. Folia este stabilă din punct de vedere dimensional şi se poate printa pe imprimante care funcţionează cu cerneală pe bază de solvent sau ecosolvent. Materialul se aplică numai pe suprafeţe plane şi transparente precum sticlă, acril sau policarbonat. Grosime : 80-120 microni. Durabilitate : pâna la 4 ani (pentru folia aplicata pe partea interioara a unui geam plasat la exterior), pâna la 5 ani (pentru folia aplicata pe un geam plasat la interior), pâna la 3 ani (pentru folia aplicata în exterior pe un geam plasat la exterior). Tip adeziv : transparent, sensibil la presiune. Numar culori : 2 (haze: prafuit si sandblast: nisipos). Recomandat ca si grafica pe sticla, grafica pe display-ere iluminate din interior, aplicatii pe suprafete transparente. Dimensiuni : - lungime : 50.00 m, latime : 1.22 m.
Scotchcal 7725 SE sablat
Produs premium, folia autoadezivă de înaltă performanţă, castă, sablată, 3M Scotchcal 7725 SE are o culoare uniformă atât în lumina reflectată, cât şi în cea transmisă, precum şi o strălucire redusă la suprafaţă, pentru a ajuta la înlăturarea reflexiei. Această folie poate fi decupată pe cutter plotter sau printată cu ajutorul imprimantelor cu cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent. Rezultatele obţinute vor fi peste nivelul aşteptărilor ! Este stabilă dimensional şi se aplică pe suprafeţe transparente, precum: sticlă, acril, policarbonat, plasate la interior sau exterior. • Grosime : 80-120 microni. • Durabilitate : pana la 7 ani( folie aplicata pe partea interioara a unui geam plasat la exterior); pana la 15 ani(folie aplicata pe un geam plasat la interior); pana la 5 ani( folie aplicata pe un geam plasat la exterior). • Tip adeziv : transparent, sensibil la presiune. • Numar culori : dusted: prafuit: 1; frosted: inghetat: 5. Recomandat ca si grafica pe sticla, grafica pe display-ere iluminate din interior, aplicatii pe suprafete transparente. Dimensiuni : - lungime : 50.00 m, latime : 1.22 m. - lungime : 45.70 m, latime : 1.22 m.
Sticla sablata cu modele
Foliile Reflectiv imitaţie sticlă sablată cu modele sunt disponibile într-o gamă variată cu stiluri şi modele geometrice diferite. Aceste folii garantează intimitatea păstrând în acelaşi timp luminozitatea spaţiilor. Foliile Reflectiv imitaţie sticlă sablată de înaltă performanţă sunt uşor de aplicat pe orice suprafaţă din sticlă: ferestre ale clădirilor, compartimentări de birouri, obiecte pentru decoraţiuni din sticlă, uşi, etc. Culoarea foliei este uniformă, atât în lumina reflectată, cât şi în cea transmisă, iar luciul său la suprafaţă este redus pentru a înlătura reflexia luminii. Folia este stabilă din punct de vedere dimensional şi rezistentă la zgârieturi. Grosime : film poliester - 36 microni; film protectie - 23 microni. Durabilitate : pana la 10 ani (pentru folia aplicata la interior); pana la 5 ani (pentru folia aplicata la exterior). Tip adeziv : acrilic, transparent, sensibil la presiune. Numar modele : 14 (9 pentru folii albe si 5 pentru folii frosted). Recomandat ca si grafica pe sticla, grafica pe display-ere iluminate din interior, aplicatii pe suprafete transparente. Forme : valuri, benzi, linii, linii intercalate, mini patrate, patrate. Dimensiuni : - lungime : 30.00 m, latime : 1.20 m.
Rezultatele 11 - 20 din aproximativ 14 in 2 pagini
Pagini:< 1 2