• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

DI-NOC,
Disponibil: La Comanda.
Cod produs: 

 DI-NOCFolia vinilică autoadezivă laminată, de înaltă performanţă 3M DI-NOC este acum disponibilă într-o gamă variată de texturi, de la cele naturale, la cele high tech, care reproduc cu succes aspectul lemnului, metalului, pielii, pietrei, etc.
Oferă o flexibilitate creativă fără limite şi o libertate arhitecturală la costuri reduse, comparativ cu materialele clasice folosite în construcţii.
Gama de produse 3M DI-NOC conţine 20 de tipuri diferite de produse care însumează peste 500 de texturi.
Fiecare dintre acestea cuprinde o varietate largă de culori şi finisări care pot satisface până şi cele mai complexe cerinţe de decorare a spaţiului, permiţând integrarea perfectă, atât în cele mai noi tendinţe ale designului interior, cât şi în proiecte de întreţinere.
Foliile sunt rezistente la apă, factori mecanici, abraziune, praf sau mucegai, au calităţi ignifuge şi sunt tratate împotriva bacteriilor şi înlocuiesc cu succes materialele clasice folosite pentru redecorări sau reamenajări, prezentând avantajul schimbării rapide de imagine şi a costurilor reduse.
• Grosime : 210 microni.
• Durabilitate : pana la 12 ani (pentru aplicatiile indoor); pana la 5 ani (pentru aplicatiile outdoor).
• Tip adeziv : permanent, acrilic, cu canale de eliminare a aerului in timpul aplicarii foliei (Comply Performance).
• Numar de culori : 440.
Recomandat in decorarea de : restaurante, interioare de vehicule de transport public, usi, magazine, sedii de banci, hoteluri, lifturi, etc.
Dimensiuni :
- lungime : 50.00 m, latime : 1.22 m.
- lungime : 12.00 m, latime : 1.22 m.

Produse similare