• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

Panouri de informare

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 10 in 1 pagini
Pagini:1
Panou - Bine ati venit
Panou ,,Bine ati venit" din alucobond personalizat cu autocolant reflectorizant. Pe timp de noapte creeaza senzatia ca literele sunt iluminate si le confera un aspect tridimensional. Panoul este de 200 x 100 cm, cu sistem de prindere cu talpa dubla prinsa in beton armat H 60xl 300xL 300mm, personalizat dubla fata, rama este din otel vopsit in camp electrostatic.
Panou info - Actiuni zilnice
Panou info - Actiuni zilnice. Suport pentru tabla magnetica executat din profil oval din aluminiu. Tabla magnetica 120 x 90 cm (la cerere si alte dimensiuni). O stabilitate foarte buna datorita picioarelor din profil oval, cat si sistem de prindere in podea. Posibilitatile de personalizare sunt multiple cat si accesoriile, poate fi utilata cu magneti personalizati intr-o gama coloristica variata, sisteme de prindere tip click, grafici complexe etc.
Panou info - modular
Panou info - modular. Panou confectionat din etalbond. Fiecare corp se roteste individual. Are 8 fete A3 si 8 fete A4. Sistem facil de inlocuire a informatiei datorita sistemului click. Sistemul este mobil.
Panou info acces
Panou info acces. Material : comatex. Grosime material : 10 mm (la cerere si alte grosimi). Dimensiune : 1000 x 500 mm (la cerere si alte dimensiuni). Se pot folosii in interior cat si in exterior, comatexul avand o toleranta ridicata la temperaturi joase cat si la temperaturi inalte. Semnele din comatex sunt usoare, subtiri si usor de montat. In functie de locatie se pot monta cu butoni, banda dublu adeziva buretata sau banda magnetica. Debitare cu sistem laser control in orice forma dorita.
Panou info magnetic
Panou info magnetic. Executat din tabla de 1,5 mm. Vopsit in camp electrostatic conform codului RAL. Panou rotativ. Dimensiuni : 4 laterale (2200 x 500 mm).
Panou info receptie
Panou de informare magnetic, prevazut cu sistem de inchidere, echipat cu sisteme de afisare magnetice pentru format A4, partea frontala este din plexiglas.
Panou info schimburi
Tabla magnetica(90 X 120 cm), personalizata, cu sistem tip click de prindere a documetelor. Rama si picioarele de sustinere sunt din aluminiu eloxat oval (la cerere pot fi vopsite in culoarea dorita). Sistem de fixare in pardoseala, pentru o mai buna stabilitate, atat suprafata cat si dimensiunile pot fi executate si personalizate la orice dimensiune.
Panou informare personal productie
Panou de informare format A1 cu 2, 3, 4, 6 si 10 file. Sistem de schimbare a informatiei cu rame de tip click, dubla fata, dotate cu roti pentru o manevrare usoara si sistem de blocare a rotilor. Panourile sunt personalizate cu sigla firmei si denumirea de ,,Matrice de calificare". A fost proiectat un sistem de stabilizare a ansamblelor cu 4,6 si 10 file pentru o manevrare sigura, fiecare fila de afisare beneficiaza de un ,,geam" de protectie din plexiglass.
Panou personalizat
Realizat din spuma de 10mm, este inofensiv la lovire accidentala, personalizat cu autocolant, debitat pe router conform grafica, panoul a fost dotat cu sistem de fixare in pardoseala pentru o mai buna stabilitate. Recomandam ca in spatiile deschise unde au acces persoane care pot fi insotite de copii sa se utilizeze fixarea mecanica a panourilor, pot fi evitate accidente nedorite care uneori pot deveni fatale, exista solutii tehnice pentru fixare mecanica estetica.
Stand cu panou info
Stand lucru cu panou info.
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 10 in 1 pagini
Pagini:1