• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

Proiecte finalizate

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 10 in 1 pagini
Pagini:1
Polaris - Resita
Proiect complex, compus din caseta de polyplan de 1100cmX100cm, sisteme de afisare A4 din aluminiu eloxat, cu picior. Panouri poster din Komadur infoliat mat, sisteme termoformate de expunere a pliantelor, casete de dibond.
Hotel Aquaris Crivaia
Un proiect deosebit care a necesitat o proiectare atenta si o executie de exceptie. Pentru majoritatea produselor a fost necesara debitarea laser, gravarea mecanica, termoformarea si toate aceste prelucrari pentru fiecare produs. Au fost realizate brelocuri chei valori, decupate si gravate laser, breloc chei camere, gravate si decupate laser, cadouri promotionale gravate laser si mecanic, sisteme de afisare decupate laser, suporti reviste decupati laser si termoformati, sisteme de afisare informatii hotel decupate laser si termoformate, numere de camere decupate laser si gravate mecanic, sisteme de fixare din inox etc.
Kaufland Calarasi
Copertina din aluminiu de 2mm, compusa din patru repere de aluminiu, reperele din aluminiu au fost indoite pe abkant electronic, sudarea reperelor din aluminiu a fost efectuata printr-o noua tehnologie de sudura numita Cold Metal Transfer.
Kaufland Severin
Copertina din aluminiu de 2mm, compusa din patru repere de aluminiu, reperele din aluminiu au fost indoite pe abkant electronic, sudarea reperelor din aluminiu a fost efectuata printr-o noua tehnologie de sudura numita Cold Metal Transfer.
Otto Broker Constanta
Proiect complet de realizare si montare a punctului de lucru Constanta, o buna comunicare si o proiectare atenta au garantat succesul acestui proiect. Au fost realizate si montate litere volumetrice decupate cu waterjet si vopsite, rame din aluminiu A4 si A3, sisteme de afisare din plexiglass, autocolante, caseta iluminata, afise, sisteme de afisare dubla fata suspendate, au fost folosite sisteme de fixare din inox etc.
Otto Broker Timisoara
Proiect complet de realizare si montare a punctului de lucru Timisoara, o buna comunicare si o proiectare atenta au garantat succesul acestui proiect. Au fost realizate si montate litere volumetrice decupate cu waterjet si vopsite, rame din aluminiu A4 si A3, sisteme de afisare din plexiglass, autocolante, caseta iluminata, afise, sisteme de afisare dubla fata suspendate, au fost folosite sisteme de fixare din inox etc.
Showroom Continental Timisoara
Vitrine din sticla de 10mm, decupata pe watter jet, securizata, cu balamale din inox si sistem de inchidere cu cheie, iluminare de tip led si polite pentru expunere. Structura a fost realizata din otel de 40X60X4mm, sudare structurii a fost executata in procedeu wig, ca si elemente intermediare de sustinere au fost folosite placi din textolit de 22mm.
Showroom Polaris - Iulius Mall Timisoara
Confectionat din komadur de 19mm, termosudat, deoarece dimensiunea de 3500mm x 5500mm x 3500mm nu permiteau realizarea dintr-o singura bucata. Termosudura este foarte durabila in timp, estetica si foarte practica pentru o buna tinuta a produsului. Ansamblul a fost debitat pe router, respectand dimensiunile specificate de client. Sistemul de fixare este de tip talpa, termosudata si inclinata. Elementele grafice sunt printate cu latex printer si infoliate mate.
Showroom Polaris-Resita
Realizarea si organizare atenta a unui showroom este extrem de importanta pentru un bun suport acordat potentialilor clienti, vanzarea este sigura atunci cand detaliile importante sunt evidentiate prin modul de prezentare.
Totem - Carrefour Botosani
Totem din alucobond de 5000mm x 1000mm, debitat si frezat pe router, sistem de iluminare tip led. Fetele sunt roluite, totemurile avand ambele fete semi-rotunde. A fost folosit plexiglas true led pentru iluminare omogena pe toata suprafata. Structura si sistemul de fixare au fost sudate de tip TIG/WIG (calitatea sudurii este exceptionala). Fundatia a fost proiectata pentru a rezista timp indelungat in exterior, garantia fiind de 5 ani.
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 10 in 1 pagini
Pagini:1