• Cosul Meu Produsele mele:
    • Nu aveti produse in cos.

     

Vitrine sticla pentru prezentare produse

Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 4 in 1 pagini
Pagini:1
Vitrina cu suport
Vitrina din sticla pentru expunere produse, cu sistem de depozitare, dotate cu sisteme de inchidere cu cheie, pot fi personalizate si dimensionate conform cerintelor dumneavoastra. Acest produs necesita transport si ambalare speciale (atat transportul cat si ambalarea se taxeaza suplimentar).
Vitrina expunere produse
Vitrina sticla pentru prezentare produse. Are patru compartimente si trei polite de sustinere a produselor si este prevazuta cu sistem de inchidere cu cheie. Este din aluminiu si dispune de roti cu sistem de blocare. Se recomanda un loc de amplasare stabil si atentie sporita la manipulare. Poate fi personalizata, iluminata cu led si produsa dupa un proiect propriu. Realizam simulari de amplasare, iar proiectarea este gratuita. Acest produs necesita transport si ambalare speciale (atat transportul cat si ambalarea se taxeaza suplimentar).
Vitrina sticla compartimentata
Vitrina sticla pentru prezentare produse. Are cinci compartimente si cinci polite de sustinere a produselor si este prevazuta cu sistem de inchidere cu cheie. Se recomanda un loc de amplasare stabil si atentie sporita la manipulare. Poate fi personalizata, iluminata cu led si produsa dupa un proiect propriu. Realizam simulari de amplasare, iar proiectarea este gratuita. Acest produs necesita transport si ambalare speciale (atat transportul cat si ambalarea se taxeaza suplimentar).
Vitrina suspendata
Vitrina sticla pentru prezentare produse. Are trei compartimente si doua polite de sustinere a produselor. Este din aluminiu, poate fi personalizata, iluminata cu led si produsa dupa un proiect propriu. Realizam simulari de amplasare, iar proiectarea este gratuita. Acest produs necesita transport si ambalare speciale (atat transportul cat si ambalarea se taxeaza suplimentar).
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 4 in 1 pagini
Pagini:1