GRAVURA METALICA

Procedeul de gravare metal cu laser ofera o solutie precisa pentru a se obtine design-uri speciale prin gravare dintr-un anumit material. Fisierele se predau in format DWG sau DFX.Se emite un fascicul laser care debiteaza materialul la temperaturi foarte ridicate (ardere, vaporizare). Se poate obtine un nivel foarte ridicat de gravare cu detalii la milimetru pe o gama diversificata de materiale dar nu cu mare adancime spre deosebire de gravarea mecanca clasica. Laserul de gravare metal este unul special nu orice laser poate grava metal. Gravare metal se face pe o suprafata de format maxim 170x170mm. Exista posibilitatea sa gravam si piese mai mari dar in urma unei analize de catre specialistii nostri.

Proiectul dumneavoastra va parcurge urmatorii pasi:

 1. Informatii proiect
  Trimiteti lucrarea dumneavoastra iar noi o sa verificam daca solutia laser este pretabila si pentru dvs., in functie si de materialul dorit.
 2. Simulare grafica
  Noi va putem realiza o simulare chiar si 3D a produsului dorit de dvs., astfel incat o sa puteti vizualiza produsul finit in mediu virtual.
 3. Testare
  Realizam testele aferente in functie de materialul dorit si de grafica aferenta. Putem ajusta puterea si viteza pentru a le potrivi materialului in speta. Suprafata maxima de material pe care putem sa gravam laser este de estimativ: 170 mm x 170 mm dar exista situatii in care materialul poate depasi aceste dimensiuni pe latura mare.
 4. Gravare metal
  Dupa configurarea setarilor, aparatul de gravare va urmari tiparul realizat dupa liniile vectorizate ale fisierului sursa

Va invitam sa ne contactati:

 • +40 722 677 922

 • +40 256 248 633

 • office@indio.ro

 • Indio

 • Aleea Timisoarei nr.12-14 Hala C4 Giarmata-România